Ons materieel

Wij hebben modern materieel ter beschikking om kwaliteitswerk af te leveren. Ons wagenpark bestaat uit trekker/oplegger combinaties en motorwagen met aanhangwagen.

De trekkers

Milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben sinds 2005 al geïnvesteerd in Euro-5 voertuigen, hiermee voldoet ons wagenpark aan de hoogste milieueisen.

De trekkers zijn aangepast aan de omstandigheden waarvoor ze ingezet worden. Zowel de nationale als internationale trekkers zijn standaard voorzien van extra aansluitingen ten behoeve van een laadklep oplegger.

Voor lange afstanden zetten we trekkers in die voldoen aan de hoogste chauffeurseisen met betrekking tot de leefomgeving. Zo is er airco, een standkachel, koelkast en navigatie standaard aan boord.

De opleggers

We hebben de beschikking over diverse soorten huifopleggers, opleggers voorzien van schuifzeilopbouw en schuifdak. Hierbij is laden en lossen van de zijkant of van bovenaf zeer eenvoudig. We hebben diverse opleggers uitgevoerd met een onderschuiflaadklep zodat de chauffeur ten alle tijd kan laden en lossen.

Voor zowel nationale als internationale distributiewerkzaamheden beschikken we ook over 2-assige schuifzeilopleggers. Deze heeft alle voordelen van de schuifzeiloplegger en is tevens voorzien van een gestuurde as waardoor we praktisch op iedere gewenste locatie kunnen laden en lossen.

Tevens beschikken wij over een 3-assige oplegger die is voorzien van kooiaap. Doordat 2 van de 3 assen bestuurbaar uitgevoerd zijn, is deze zeer wendbaar. Door de kooiaap is lossing op elke gewenste locatie mogelijk zelfs op onverharde locaties. Wij verzorgen met deze oplegger bijvoorbeeld transport van (nieuwbouw) paardenstallen. Door de kooiaap kunnen wij deze dus in het weiland afleveren.


 


Contact

Enzerink Transport BV

Talhoutweg 1
8171 MB Vaassen


Tel: +31 (0)578-577777
Fax: +31 (0)578-577770BE SMART, STAY SAFE

  alleen personeel:

(authorized personnel only)

Wij zijn trots op onze vrachtwagenchauffeurs. 
Vandaag op de "Dag van de vrachtwagenchauffeur" willen we daarom een keer extra BEDANKT zeggen.