Jaarlijkse BBQ te Empe 2013

Zaterdag 6 juli tijd voor de jaarlijkse bbq te Empe.

Het was een stralende dag.

Voorafgaand aan de bbq moesten de benen gestrekt worden. Er was een GPS tocht in de omgeving van de Plagweg te Empe uitgezet. Dit was een bijzonder leuk en geslaagd evenement. Er werden 4 ploegen samengesteld, eerste opdracht was een naam verzinnen voor de ploeg, daaruit kwamen de volgende namen: De Dotjes / Code Rood / Zonnesteek / Lobke. Door de bossen, over zandpaden zoeken naar herkenningspunten. Men moest aan de hand van foto’s en GPS locaties opsporen, soms moesten er ook opdrachten uitgevoerd worden, hierbij werd de nodige creativiteit van de ploeg gevraagd. Met al deze handelingen waren punten te verdienen. In de praktijk was het toch niet eenvoudig om alles te herkennen,  men kwam op locaties die zelfs voor de Empenaren onder ons, nieuw/onbekend waren. De natuur liet ook van zich spreken in de vorm van muggebeten, teken en brandnetels. We moesten aardig doorstappen, hetgeen zorgde voor de nodige zweetdruppeltjes en dorst, ook de versnapering onderweg kon niet verhinderen dat we gingen verlangen naar een lekker koel drankje/biertje.

Bij terugkomst op de Plagweg werd de uitslag bekend gemaakt en een kleine attentie uitgereikt aan het winnende team:  1e plaats: De Dotjes ( 392 punten ), de rest van de uitslagen was als volgt:  2eplaats: Code Rood ( 319 punten ) 3e plaats: Lobke ( 312 punten ) 4e plaats: Zonnesteek ( 157 punten )

Toen werd het tijd voor de bbq, deze was zoals altijd zeer uitgebreid, vele soorten vlees en vis met alle ingrediënten erbij. Na afloop was er ijs. Door het mooie weer genoot een ieder met volle teugen en duurde het feest tot in de kleine uurtjes.

Al met al een zeer geslaagde dag.


Jaarlijkse BBQ te Empe 2013

/album/jaarlijkse-bbq-te-empe-2013/bbq-empe-2013-001-jpg1/

—————

/album/jaarlijkse-bbq-te-empe-2013/bbq-empe-2013-003-jpg1/

——————————


Contact

Enzerink Transport BV

Talhoutweg 1
8171 MB Vaassen


Tel: +31 (0)578-577777
Fax: +31 (0)578-577770Laatste nieuws

  alleen personeel:

(authorized personnel only)

BE SMART, STAY SAFE

Wij zijn trots op onze vrachtwagenchauffeurs. 
Vandaag op de "Dag van de vrachtwagenchauffeur" willen we daarom een keer extra BEDANKT zeggen.

Kijk voor het laatste nieuws bij nieuwsflits...

Privacybeleid

Enzerink Transport B.V.

Vacature(s):

Meerdere vacatures beschikbaar