Jubileumfeest van Jan Smeitink

Op zaterdag 20 februari 2016 hebben wij het 50 jarig jubileum van Jan Smeitink gevierd bij Bowlingcentrum De Worp. Jan kwam op 14 februari 1966 in dienst van Enzerink Transport waarbij hij voornamelijk veetransport verzorgde. Begin 2003 ging Jan met pensioen en stopte Enzerink Transport met veetransport aangezien het niet langer rendabel was. Jan kon het transport geen gedag zeggen en bleef beschikbaar als oproepkracht. Tot op heden rijdt hij nog bijna dagelijks bij Enzerink Transport op de vrachtwagen. 

Een 50 jarig dienstverband mogen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom werd Jan door de directie en personeel van Enzerink Transport in het zonnetje gezet. Van de directie kreeg Jan een prachtige nieuwe E-bike cadeau aangeboden en mocht een bos bloemen voor zijn vrouw natuurlijk niet ontbreken. Namens het personeel hebben we Jan een geldbedrag aangeboden waar hij zelf invulling aan mag geven. Dit was overigens mooi verpakt in een oldtimer vrachtwagen.

Onder het genot van een heerlijk warm/koud buffet en een borreltje konden we ondertussen de strijd met elkaar aan gaan op de bowlingbanen. Het was een gezellig en geslaagd jubileumfeest.


Jubileumfeest van Jan Smeitink

/album/jubileumfeest-van-jan-smeitink/feest-jan-022-jpg/

—————

/album/jubileumfeest-van-jan-smeitink/feest-jan-019-jpg/

——————————


Contact

Enzerink Transport BV

Talhoutweg 1
8171 MB Vaassen


Tel: +31 (0)578-577777
Fax: +31 (0)578-577770Laatste nieuws

  alleen personeel:

(authorized personnel only)

BE SMART, STAY SAFE

Wij zijn trots op onze vrachtwagenchauffeurs. 
Vandaag op de "Dag van de vrachtwagenchauffeur" willen we daarom een keer extra BEDANKT zeggen.

Kijk voor het laatste nieuws bij nieuwsflits...

Privacybeleid

Enzerink Transport B.V.

Vacature(s):

Meerdere vacatures beschikbaar